Blog

Bestuurswisseling Shantykoor “De Biesbosch”

Op de ledenvergadering van afgelopen maandag 13 sept. heeft Ton Cornet de voorzittershamer overgedragen aan zijn opvolger Corné van Oers.

bbq-SEPT-2019 (11)

Ton heeft het koor in 2008 mede opgericht en heeft al die jaren voor de vereniging zijn beste beentje voorgezet,  als voorzitter en als grote promotor van het “Shantykoor de Biesbosch”. Hij heeft met het koor al die jaren gezellige oefenavonden en talloze optredens gedaan, dit op heel veel plaatsen in het land en natuurlijk ook in werkendam o.a. met optredens in het centrum tijdens de Biesboschdagen, bij verzorgingstehuis “Goezate”, zomeroptredens voor D.E.S. in de Hoogstraat etc. . Ton heeft hiervoor veel “achtergrondwerk” gedaan waardoor iedereen, zowel publiek als koorleden volop konden genieten van de manifestaties. Een hoogtepunt voor het koor hierbij is toch wel het 10 jarig lustrum van het “Shantykoor de Biesbosch”, en het gezamenlijke uitstapje met het koor naar Winterberg (D), wat ook door Ton geïnitieerd werd. Na zoveel jaren van bestuurlijke en organisatorische topsport vind Ton het tijd worden om een stapje terug te doen en zijn voorzittersfunctie over te dragen aan de jongere generatie binnen het koor.

Het bestuur en de leden danken Ton (en ook zijn vrouw) dan ook heel erg voor zijn altijd meer dan volle inzet voor het welzijn van het koor, en wensen hem het allerbeste en veel gezondheid toe.

Met vriendelijke groet,
Shantykoor “De Biesbosch”,
Het bestuur, voor deze A. Groeneveld, Secretaris.