Blog

De Lachende Gans

Recentelijk mochten we Koos van Iperen aanmonsteren als websitesponsor van onze club. Dat deze energieke 52- jarige Leerdammer van wanten weet is in het Werkendamse inmiddels duidelijk geworden. Koos vader van de exploitant Bart van Iperen geeft leiding aan en zwaait met plezier de scepter binnen de Lachende Gans.

Wanneer ik Koos vraag;” waarom Werkendam”, geeft hij aan dat zoon Bart kennis had aan de vorige uitbater die wegens ziekte genoodzaakt werd om te stoppen. De Lachende Gans is gevestigd aan de Hoogstraat 38 in een van de voormalige gemeentehuizen van Werkendam. De familie van Iperen zag het als een uitdaging om dit horecabedrijf weer volledig en goed op de kaart te zetten. Naar mijn mening is dit inmiddels ook gelukt, eenvoudig door klantvriendelijk te blijven en dat te doen wat er van een horecaexploitant verwacht wordt. Een gezellige ambiance, prima keuken, vriendelijke bediening en een mooie prijskwaliteitverhouding staan dan ook garant voor het geheel. Wekelijks heeft De Lachende Gans terugkerende aanbiedingen tegen aantrekkelijke prijzen, dinsdags visspecialiteiten, woensdags vaak hap en stamppotmenu’s en een dagelijks 3 gangen verrassingsmenu voor 24,50. De afgelopen maanden heb ik me al een aantal malen laten verrassen op dit menu, wat ik dan ook van harte bij u aan kan bevelen. De Lachende Gans heeft een eenvoudige maar mooie menukaart, een jonge leergierige kok met liefde voor zijn vak en vriendelijke bediening maken het geheel compleet. Koos heeft als oud zzp-er en koerier zijn draai gevonden in het horeca- wereldje. De combinatie van inzet, gedreven ondernemerschap en zakelijk inzicht hebben geleid dat de familie van Iperen geslaagd zijn in hun opzet. Het shantykoor wenst de sympathieke familie van Iperen voor de toekomst veel succes toe.   J.H.W.